Hodnocení pro NašeKrevníSkupina

7. února 2012 v 9:12 | Myška |  Hodnocení blogů
Takže tu je další hodnocení blogu:
Tentokrát je pro : NašeKrevníSkupina

Design: Design je takový... zvláštní té fotce něco chybí, nějaké brushe ale pozadí je moc takové ,,divoké'' Asi by volila něco jiného než prožky... Já si myslím, ýže by design měl bý lákavý a jemný... Přeci jen, když vám tam přijde nějaký návštěvník (neříkám že to tak musí cítit všichni) tak ho ty barvy braští do očí... Fialovou mám ráda, ale tahle je moc tmavá...Zkuste jí trochu zesvětlit....→15

Menu: Se mi zdá v pohodě...Hlavně mě zaujalo jak tam máte napsáno i s obrázkama co která má ráda... To se jen tak nevidí =) → 20

Články: Články máte pěkné, už nevím co k tomu napsat... → 20

Styl psaní: To samé jako ty články BEZVADNÉ! →20

Celkový dojem: Váš blog je skvělý akorát jeho image mu kazí ten dess... Já vím že si ho chcete dělat sami ale přeci jen kdyby náhodou: http://grafika4you.blog.cz/19

Doufám, že jsem Vás nějak neurazila s tím designem... Neříkám že se to nikomu nemůže líbit...
Máte →→→ 94 ←←←
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Souhlasíte s hodnocením tohoto blogu?

Ano, souhlasím.
Ne, nesouhlasím. A proč?

Komentáře

1 NašeKrevníSkupina NašeKrevníSkupina | Web | 7. února 2012 v 13:20 | Reagovat

Moc děkujeme za upřímnost :)

2 Myška Myška | Web | 8. února 2012 v 15:37 | Reagovat

[1]: Není zač! =D

3 levitra coupon levitra coupon | E-mail | Web | 24. dubna 2018 v 12:30 | Reagovat

It’s impressive that you are getting thoughts from this article as well as from our argument made at this time.

4 levitra generic levitra generic | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 12:06 | Reagovat

Can you tell us more about this? I'd want to find out more details.

5 vardenafil 20mg vardenafil 20mg | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 14:46 | Reagovat

What's up, how's it going? Just shared this post with a colleague, we had a good laugh.

6 levitra prices levitra prices | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 20:18 | Reagovat

This website is containing a good stuff of comical YouTube videos, I loved it a lot.

7 levitra 20 mg bayer prezzo levitra 20 mg bayer prezzo | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 1:22 | Reagovat

I also like Flash, however I am not a good designer to design a Flash, but I have software by witch a Flash is automatically produced and no extra to hard working.

8 ranitidine 150 mg ranitidine 150 mg | E-mail | Web | 28. dubna 2018 v 15:57 | Reagovat

ranitidine 300 mg

9 Essay Writing Service in Canada Essay Writing Service in Canada | E-mail | Web | 28. dubna 2018 v 22:28 | Reagovat

Essay Writing Service in Canada

10 ranitidine 300 mg ranitidine 300 mg | E-mail | Web | 2. května 2018 v 13:04 | Reagovat

ranitidine 150 mg

11 more info more info | E-mail | Web | 3. května 2018 v 18:30 | Reagovat

essay

12 Markjof Markjof | E-mail | Web | 5. května 2018 v 20:13 | Reagovat

wardenafil bez recepty
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra 10 mg prezzo</a>
levitra polka dance
<a href=http://myvardenafilok.com#vardenafil+20mg>levitra rezeptfrei deutschland</a>

13 Markjof Markjof | E-mail | Web | 6. května 2018 v 5:58 | Reagovat

levitra generika rezeptfrei deutschland 83
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra prices</a>
levitra oral uses
<a href=http://levitra-gg.com#levitra+online>vardenafil 20mg</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama